Home / Rólunk

Rólunk

A Body Space egy modern kezdeményezés, amely profi mérnökök segítségével fejlesztett innovatív ötleteket és megoldásokat kínál. Termékeink a legjobb minőségűek, amelyekkel intenzív, műtéttől mentes karcsúsítás és a cellulit jelentős csökkenése érhető el.

A Body Space Slim & Beauty 1998-ban alakult. Köszönhetően az egyedi technológiának, a termékeink Lengyelországból az egész világban elterjedtek, a szépségápolásban nemzetközi szinten jelen vagyunk, így az Egyesült Királyságban, Németországban, Svájcban, Olaszországban, Görögországban, Norvégiában, Ausztriában, Ausztráliában, Oroszországban, Kuvaitban, Dél-Afrikában és még sok másik országban.

A tudásunk és tapasztalatunk lehetővé tette, hogy mind a technológia, mind a dizájn területén egyedi és elérhető gépeket készítsünk, amelyek hasznos berendezései lehetnek a fitness stúdióknak, kozmetikáknak, szolárium szalonoknak, SPA és wellness központoknak, szállodáknak satöbbi.

A mi mottónk: szakértelem és megbízhatóság. Ezzel a mottóval kínálunk szakmai segítséget és tanácsokat, hogy üzlete a lehető legjobban működhessen. Az Ön által meghatározott lehetőségek alapján felmérjük, hogy stúdiójából miként tudná kihozni a maximumot, milyen gépekkel tudná a legtöbbet adni vállalkozásának, milyen marketing eszközök vállhatnak előnyére.

Mint illetékes partner kínálunk professzionális műszaki tanácsadást, garanciát, jótállás utáni szervizt és a szakmai személyzet további képzést ad Body Space eszközök használatához.

Ismerkedjen meg a kínálatainkkal és vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy megkezdhetjük a gyümölcsöző együttműködést.